woensdag 27 mei 2009

Larie Cook bedrijven informatie


Ook voor bedrijven biedt Larie Cook een geweldig aantal diensten.

In tijden van recessie is een illustratie als printuiting/advertentie vele malen goedkoper dan reclamefotografie. Denk eens na over de oneindige mogelijkheden die illustratie biedt op het gebied wat met foto’s niet uit te drukken valt. Fantasie wordt in illustratie aangenomen als werkelijkheid..

Wil je met je bedrijf een up-to-date internetsite onderhouden? Dan is een periodieke websitestrip wellicht iets voor jullie. Karakters en onderwerpen zijn in overleg bespreekbaar.

Wij verzorgen graag uw komende kleurplaatactie.
Vaak zijn dit oubollige tekeningen die helemaal niet leuk zijn om te kleuren, wij willen dit graag veranderen.
Op “brainstormdagen” wil je graag tot dingen komen. Een uurtje creatief bezig zijn brengt de hersenen vaak in een gebied wat anders moeilijk open gaat. De creatieve activiteiten zijn natuurlijk op jullie persoonlijke wensen aan te passen.

Voor ondernemers met een groot pand kan een muurschildering het vaak een stuk intiemer maken. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor buitenreclame.

Mocht je nou heel blij worden van Larie Cook. En denk je dat onze doelgroep zich begeeft binnen jouw klanten kring? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een Larie Cook Explositie bij jou!